Wie zijn wij

Mijn naam is Tineke Beekman. Als eigenaresse van Global Travel reisde ik de hele wereld rond. Ik heb toen in veel verschillende hotels en lodges geslapen, elk met hun eigen charme.
Deze lodges zijn de inspiratie geweest voor de inrichting van Tala Lodge. Luxe, gecombineerd met natuurlijke materialen. De lodge ademt de sfeer van luxe Afrikaanse lodges, juist dit zijn de accommodaties waar ik altijd zo graag was.
Lodges die een herinnering creëren, lodges met een sfeer die maken dat je terug wilt komen.
Ik wil dit gevoel met u delen, een verblijf voor u verzorgen waar u de rest van uw leven met veel plezier op terugkijkt. Een onvergetelijke herinnering maken, de herinnering aan uw verblijf in Tala Lodge.

Mijn naam is Rob Beekman. Samen met Tineke heb ik genoten van de lodges in Afrika en deel haar ervaringen.
Ik heb een eigen loodgietersbedrijf en heb de kamer en badkamer van Tala Lodge gemaakt. Ik heb al mijn liefde en aandacht in de bouw gestoken en heb continue het comfort van de gast voor ogen gehouden.
Zoveel plannen zijn de revue gepasseerd en afgekeurd omdat het niet alleen mooi moet zijn maar ook functioneel.
Aandacht voor detail, daar ga ik voor, alleen het beste is goed genoeg. Dat vindt u terug in de kamer, van de inrichting tot aan de lichtschakelaars, van de verlichting tot de natuurlijke elementen in de badkamer.
Ik ben benieuwd of u ons gevoel over de lodge deelt maar eigenlijk weet ik dat wel zeker.
Een verblijf in Tala Lodge zal u beslist bijzonder bevallen. Ik ben al getrouwd met Tineke maar anders weet ik wel waar ik haar ten huwelijk zou vragen!