Huwelijksaanzoek

Een aanzoek is een unieke beleving waarbij alles perfect georganiseerd moet zijn. Het is immers een moment waar u de rest van uw leven met veel plezier aan terug zal denken.
Het is onze passie om voor u een onvergetelijk en bijzonder huwelijksaanzoek te organiseren, we gaan geen uitdaging uit de weg. U kunt deze arrangementen natuurlijk ook reserveren om uw partner op een romantisch arrangement te trakteren, om uw liefde voor elkaar of een jubileum te vieren of iemand in het zonnetje te zetten.

In de suite:
Als u aankomt bij de Lodge hebben wij het tuinpad verlicht met kaarsen (mits het donker is, als het licht is strooien we rozen bij de entree van de suite) en de kamer romantisch gemaakt. Rozenblaadjes op het bed, kaarsen, champagne en uiteraard staat de jacuzzi op uw terras klaar. Als u het huwelijksaanzoek in de privacy van uw suite wilt doen dan kunnen we de ringen bijvoorbeeld in een champagneglas doen. Dit arrangement kan alleen in combinatie met één of meerdere overnachtingen worden geboekt.

Met de familie of vrienden:
U wilt de familie, vrienden of vriendinnen inschakelen bij het aanzoek? Dan zijn er zoveel mogelijkheden! Bijvoorbeeld een vriendinnen-high tea in de theetuin. Uw aanstaande zit met haar vriendinnen aan de thee met hapjes als u verschijnt en het aanzoek doet. Dit kan ook met een lunch of een picknick in het bos, een puzzeltocht die bij u eindigt, kortom, de mogelijkheden zijn legio.

Sportief:
Met onze ATB-trainer gaat u met mountainbikes een clinic volgen. Op een plek in het bos zorgen wij voor versiering en hapjes en drankjes. Als u op die plek arriveert laat de trainer u alleen zodat u in alle privacy uw huwelijksaanzoek kunt doen. Hierna gaat u met de mountainbike terug.

De bosverrassing:
U maakt samen een wandeling in het bos. Op een vooraf met u afgesproken plek hebben wij een heerlijke picknick klaargezet met champagne of prosecco. De ring doen we bijvoorbeeld in een champagneglas.